איך לספר סיפור: אמנות הסטוריטלינג (סדרת הרצאות)- רמת ישי

סוג כרטיס מחיר באתר כמות סה"כ
רגיל 1800
0
סה"כ תשלום עבור כרטיסים

0

סה"כ לתשלום

0

 
 
 
 
 
 
 

בלחיצת כפתור לרכישה הנני מאשר את תנאי התקנון

 
 
שם המזמין:

דוא"ל המזמין:

טלפון המזמין:


שם המזמין:

דוא"ל המזמין:

טלפון המזמין:


 

אודות האירוע

 

איך לספר סיפור: אמנות הסטוריטלינג (סדרת הרצאות)- רמת ישי

בשנים האחרונות 'סטוריטלינג' הפך למילת באזז, והיכולת לספר סיפור טוב הפכה להיות יכולת נדרשת עבור מגוון רחב של מקצועות וכישורים: מעיתונאות וכתיבה ספרותית, דרך אנשי שיווק ומכירות, ועד היכולת להעלות פוסט אישי או פוסט עסקי שירתק אלפי אנשים. אבל איך כותבים סיפור שתופס את האוזן, נכנס ללב ואז לא יוצא מהראש?
סדרת הסדנאות "איך לספר סיפור" תפגיש אתכם עם מיטב מספרי הסיפורים בשלל תחומים ותיתן לכם כלים אמתיים ליצור את הסיפור שלכם.

העיתונאי רוני קובן הופך כל פגישה לסיפור ומייצר רגעים של אמת בטלוויזיה.
הסופרת דורית רביניאן יוצרת עולמות שלמים בכמה משפטים.
המוסיקאי ערן צור מספר סיפור בשיר.
הסאטיריקן תום אהרון מחדד פאנצ'ים בעולם הסאטירה והסטנדאפ.
הסטוריטלר העסקי נועם פיינהולץ מדייק סיפורי יזמות שמגייסים מיליונים.
הסופר אתגר קרת עושה את זה הכי טוב והכי קצר.


תוכן המפגשים:

21.11(יום ראשון)- ד"ר נועם פיינהולץ- סדנה מעשית להעברת מסרים יעילה.

סטוריטלינג טוב הוא כמו מפתח. אם תסובבו את הסיפור נכון הדלתות יפתחו.

אז מה הקשר בין שיחה עם לקוח, משקיע פוטנציאלי או צוות עובדים לסרט של טרנטינו או פרסומת בטלוויזיה? איך מציגים את עצמנו באופן שמותיר חותם? איך מספרים את אותו הסיפור לקהלים משתנים? איך גורמים לנתונים ודאטה לרתק את הקהל? איך מציגים חזון ורותמים אנשים למסע העסקי שלנו?
סדנה מעשית במהלכה נגלגל את הסיפור המקצועי שלנו דרך שלל כלים וטכניקות מהעולם העסקי. נמכור מוצרים משונים, ניקח את הקהל לרגעים משמעותיים מהחיים ונקים סטרטאפ שינסה לגייס כסף תוך 15 דקות.
אם אתם יזמים, מנהלות, אנשי שיווק, שירות, הדרכה או סתם אנשים שמדברים במהלך יום העבודה... תמצאו כלים שיהפכו את הסיפורים שלכם למדויקים יותר החל מהמשפט הראשון.

נועם פיינהולץ הוא דוקטור לתקשורת ואחד המרצים המבוקשים בנושא סטוריטלינג והעברת מסרים יעילה. מאמן לפרזנטציה והופעה בפני קהל בעולם העסקי ובקהילת ההייטק הישראלית. בשנים האחרונות עזר למאות סטרטאפים וארגונים לספר את הסיפור שלהם טוב יותר.

30.11(יום שלישי)- לוסי אהריש- סטוריטלינג ופוליטיקה, סטוריטלינג וכתיבה מהלב.
יש סיפורים שמעצבנים אנשים... וזה מצוין. יש סיפורים שגורמים לקהל לזוז באי נוחות הכסא ואז מוציאים אותו לרחובות... וזה אף פעם לא מובן מאליו.
לוסי האריש, עיתונאית, פובליציסטית ואישה עם קול ייחודי משלה לוקחת אותנו למעבדת הסיפורים כדי לעבוד על האלכימיה של הרגש. יחד נלמד איך מרגשים, מטלטלים, מעוררים ובעיקר משנים עמדות עם מילים מושחזות שיוצאות מהלב.
לוסי אהריש היא עיתונאית, שחקנית ומגישת טלווזיה. ב-2015, בערב יום העצמאות ה-67 למדינת ישראל השיאה משואה בטקס המרכזי בהר הרצל, שהיה בסימן "ישראלים פורצי דרך".



5.12(יום ראשון)-ערן צור-לספר סיפור בשיר
סדנה לכתיבת שירים עם ערן צור. הסדנה תעסוק בכתיבה המכוונת אל השיר המולחן, כך שנושא המוסיקליות של הטקסט יהיה משמעותי. ערן יתן שתי משימות כתיבה תוך הסדנה. משימה אחת תעסוק בנושא הכתיבה ה׳נפשי-פסיכולוגי׳ והמשימה השניה תעסוק בצורה, מבנה, חריזה או אי חריזה. נקודה נוספת שבה תעסוק הסדנה היא הקראת הטקסט ואופן הגשתו. המשתתפים יצוידו בכמה משימות ונושאי כתיבה שיוכלו לפתח גם אחרי השעור.

ערן צור הוא זמר רוק, יוצר וסופר ישראלי הפועל מאז סוף שנות ה-80. צור היה חבר בלהקות "טאטו", "כרמלה גרוס ואגנר" ו"רביעיית מסנר".

 

12.12-(יום ראשון)דורית רביניאן- איך לספר סיפור אפקטיבי
בעולם של אווטרים, פייק ניוז ועובדות אלטרנטיביות – איך כותבים "באמת"? איך נכתוב את עצמינו כגיבורים של סיפור? מה בין קולו של ה"אני האמיתי" ובין מי שמגולל את הסיפור? מהי מיתולוגיה פרטית ואיך מזהים בה פוטנציאל דרמטי?
מהו נושא הליבה שאותו אנחנו מבקשים לפתח? ושאלת השאלות: איך נהפוך את הסיפור האותנטי לסיפור אפקטיבי?


דורית רביניאן היא סופרת ותסריטאית. זוכת פרס וינר, פרס אורד וינגייט, פרס ראש הממשלה, פרס ברנשטיין ופרס אקו"ם. סרט שהופק לפי תסריט אותו כתבה זכה באוסקר הישראלי. ספריה תורגמו ל18 שפות.

19.12-(יום ראשון) רוני קובן- אמנות הסיפור: רגע של אמת
מהו סיפור? מה צריך כדי לברוא נרטיב שירתק את הקהל? ואיך מספרים סיפור ומעבירים אותו הלאה, בין אם מדובר בפגישה חשובה של אחד על אחד, ובין אם מדובר בקהל של אלפים?

רוני קובן הוא עיתונאי (עובדה, ציפורי לילה, ערוץ 8 ועוד) שראיין ב15 השנים האחרונות את דמויות המפתח בתרבות, בפוליטיקה ובכלכלה הישראלית.


26.12(יום ראשון)-אתגר קרת- על הדרכים השונות לספר סיפור.

ניתן לספר סיפור בהרבה מדיומים : סיפור, תסריט, מחזה , קומיקס, פוסט בפייסבוק, בריף עסקי, ספר ילדים או אפילו במופע מחול.בסדנה ננסה לעמוד על היתרונות והחסרונות של כל מדיום ועל המאפיינים הסיפוריים המשותפים לכל המדיומים השונים.

אתגר קרת הוא אחד הסופרים הישראלים המצליחים ביותר בעולם, ספריו תורגמו ליותר מ-40 שפות, זוכה פריס ספיר לשנת 2019, . קרת היה כותב קבוע ל"חמישייה הקאמרית" ובשנת 2007 זכה עם רעייתו, שירה גפן, בפרס מצלמת הזהב היוקרתי בפסטיבל קאן על סרטם "מדוזות". ספרו האחרון נבחר על ידי הגרדיאן הבריטי לאחד מהספרים הטובים לשנת 2015.

 

2.1-(יום ראשון) תם אהרון- האמת היא אולי מגעילה, אבל הכי מעניינת.


סיפורים זה משעמם. יותר מזה: רוב הסיפורים הם רק תירוץ בשביל אנשים לשמוע את עצמם, ולראייה - כל הפוסטים של ההורים שלכם בפייסבוק. אבל מדי פעם, כשמישהו מספר משהו אמיתי - על עצמו, על החברה, על החוויה האנושית, על אנשים חזקים - זה נהיה מעניין. כי הוא חושף לנו פינה אפלה בקיום, כי הוא מנרמל את האנושיות, כי הוא אמיץ ואמיתי, וזה מסעיר ומרענן. ואין יותר אמיתי מקומדיה.
במפגש נדבר על כנות, לא רק ככלי ביצירה, אלא כעל עיקרון מהותי ליצירה. נחקור את החלקים המפחידים והמגעילים של עצמנו, נלמד לקחת אותם בפרופורציה כדי להפוך אותם לקטע סטנדאפ קצר, ונחפור בארכיון כדי לראות איך עושים את זה נכון, ואיך עושים את זה עקום - ומתרסקים על הפרצוף.

תם אהרון הוא סטנדאפיסט, תסריטאי וסאטיריקן. היה פאנליסט וכותב בתוכנית "גב האומה", שם היה גם משתתף קבוע עד שנת 2017. מינואר 2018 הנחה את התוכנית "פעם בשבוע עם תם אהרון", בערוץ כאן 11, כתב לתוכניות סאטירה שונות, כגון "תוכנית קיציס", "ארץ נהדרת", "גב האומה" ו"היהודים באים".

 

המפגשים יתקיימו בימי ראשון, פרט ל30.11, בwide open (וויד אופן) ,רמת ישי .

 

מדיניות ביטולים:

ריטריטים:
הזמנה שתבוטל (בכתב) מרגע ההזמנה ועד 14 ימי עסקים לפני מועד היציאה לריטריט - יחוייבו 5% מעלות הריטריט בלבד.
הזמנה שתבוטל (בכתב) בטווח של בין 7 ל-14 ימי עסקים לפני מועד היציאה לריטריט - יחוייבו 70% מעלות הריטריט בלבד.
לא ניתן לבטל כרטיסים בטווח זמן של 7 ימים או פחות, לפני מועד היציאה לריטריט.
לא יינתנו החזרים בגין עזיבה מוקדמת של האירוע מכל סיבה שהיא.
ידוע לי כי אין החזר בגין שירותים או חלקי שירותים שלא נוצלו, בין היתר, כאלו שסופקו ו/או היו אמורים להיות מסופקים על ידי צדדים שלישיים.

הרצאות:
הזמנה שתבוטל (בכתב) מרגע ההזמנה ועד 48 שעות מיום ההרצאה- יחוייבו 5% מעלות כרטיס בלבד.
לא ניתן לבטל כרטיסיים שישולמו אחריי זמן זה .



סדרת הרצאות / סדנה :
הזמנה שתבוטל (בכתב) מרגע ההזמנה ועד 48 שעות מיום ההרצאה הראשונה בסדרה - יחוייבו 5% מעלות הכרטיס בלבד.
לא ניתן לבטל כרטיסיים שישולמו אחריי זמן זה .

מוצר זה נמכר באמצעות מערכת GOSHOW על ידי תינק אנד דרינק דיפרנט (תובל רוזנווסר), ע.מ. 036256071 מרח' רמת ים 4, הרצליה
חברת GOSHOW אינה אחראית על שמירת זכויות בעלי התכנים ו/או איכות השירות במקום האירוע ו/או קיום האירוע ו/או כל מחדל הקשור באירוע מושא מוצר זה

לשאלות בנושאים טכניים

רכישה,כירטוס ותקלות באתר

GoShow LTD

טלפון:

*6119

 

פקס:

03-6440730

 

ליצירת קשר:

 
 

מפה

 
 
 

נגישות

 
הגדרות נגישות לא הוגדרו לאירוע הזה.
 
 
 
נגישות

פרטי ההתקשרות עם ממונה הנגישות של האתר:
טלפון: *6119
צ׳אט באתר
דוא״ל: admin@goshow.co.il
ימים א׳-ה׳ בין השעות 10:00-16:00
יום ו׳ בין השעות 10:00-13:00