Whisky Live

 

במקביל להתבססותה של ישראל כמעצמת וויסקי, התערוכה תציג במשך יומיים וויסקי נדיר, אורחים בינלאומיים, מתחם פרימיום, סדנאות וטעימות בהיקף גדול מתמיד 

 

רביעי - חמישי, 25-26/9, 14:00-23:00, EXPO TLV

 

תערוכת וויסקי לייב הבינלאומית מבית Whisky Magazine הבינלאומי, מתקיימת מדי שנה ביותר משלושים ערים ברחבי העולם באוסטרליה, אירלנד, אנגליה, ארה"ב, בלגיה, הודו, הולנד, יפן, צרפת, קנדה, ספרד ועוד.

בישראל התערוכה מתקיימת כעשור מ2014, כשהשנה התערוכה גדלה שוב והופכת לאירוע הגדול בארץ במתחם Expo TLV. אפשר רשמית להכריז שישראל היא וויסקי-ניישן.

הקהל הישראלי הוכיח לנו שהוא קרוצה תערוכה גדולה ומיוחדת ולכן Whisky live TLV עולה שלב ומציגה בשנת העשור להיווסדה הפקה בסטנדרט גבוה עם כל החידושים בתחום הוויסקי ומגוון רחב של מותגים שונים מרחבי הגלובוס - החל מהמזקקות המובילות בעולם ועד למזקקות ביתיות קטנות ומבקבקים עצמאיים. עשרות בקבוקים נדירים, אורחים מחו״ל, סדנאות וגם ליקרים איכותיים נוספים כגון ג׳ין, ערק ועוד וכל זאת בשיתוף פעולה מלא עם אקספו תל אביב. 

 

ישראל מעמיקה בשנים האחרונות את האחיזה בעולמות הבינלאומיים של וויסקי איכותי ועל פי סקרים חלה עלייה ניכרת בצריכת המשקה בארץ לצד העלייה במספר המזקקות המקומיות. Whisky live הוא האירוע המרכזי בתחום הן עבור התעשייה המקצועית והן עבור אוהבי המשקה. השקות אקסקלוסיביות של בקבוקים, מהדורות מוגבלות ונדירות לצד מותגי הוויסקי המובילים מכל העולם. השנה יגיעו מעל עשרה אורחים, שגרירים, מאסטר בלנדרס ומבקבקים עצמאיים מהעולם שיעבירו סדנאות והרצאות שיכללו טעימות וויסקי מבקבוקים נדירים המגיעים לארץ לראשונה. מתחם הפרימיום המפנק יציע בקבוקים שנבחרו במיוחד למתחם על ידי מובילים של תרבות הוויסקי בארץ ואספנים ויכלול גם מרחבי ישיבה מעוצבים ומפנקים. השנה אפשר יהיה לדגום בפסטיבל גם  משקאות נוספים דוגמת ג'ין, קוניאק, רום, ליקרים מיוחדים ובקבוקים מיוחדים.

 

בין האורחים מחו"ל שהגיעו אלינו בשנת 2023:מייקל פבררו סמית (Michael Fbrero smith), מנהל מכירות ייצוא למזרח התיכון ואפריקה של חברת  international beverage המכונה גם הלוחש לוויסקי, היישר מממזקות פולטני וספייבורן  באירלנד. ראיין ווילסון (Rhys Wilson ), השגריר הבינ"ל של מותג שיבאס, קני מקדונלד המבקבק העצמאי dramnmore, שגריר פרנו ריקארד שהגיע להשיק את מזקקת רדברסט בארץ עם מבחר בקבוקים ייחודים.

 

איש הוויסקי תומר גורן, מנהלה המקצועי של התערוכה, מי שייבא את הפורמט לישראל והמזקק של "מילק אנד האני", המזקקה הישראלית שסדרת האלמנט שלה זכתה בשנת 2023 בתואר הוויסקי הטוב בעולם יוביל את קפיצת המדרגה של התערוכה מבחינה מקצועית ויחתום על הבקבוקים במתחם הפרימיום. 

שוק הוויסקי בישראל גדל וצומח בשנים האחרונות מבחינת היצע המותגים המיובאים ורמת הידע וההבנה של הקהל המקומי. התערוכה היא חגיגה של טעמים וניחוחות, הזדמנות לטעימה מבקבוקי וויסקי מיוחדים ואפשרות להעמיק ולצלול לעולמות התוכן של המשקה המדהים הזה בסדנאות שיועברו על ידי מומחי וויסקי מרתקים.

 

על ההפקה 'ניה הפקות' של זאב גלעד שמפיקה גם את מידברן, אירועים לזכרו של מאיר אריאל ז"ל ועוד.

 

 

לפרטים נוספים: ניה הפקות, 0507606108

zeevi@naia.co.il

לשאלות

טלפון:

6119*

 

דוא"ל:

admin@goshow.co.il

 

מפה

 

אירועים קרובים

 
 
 
נגישות

פרטי ההתקשרות עם ממונה הנגישות של האתר:
טלפון: *6119
צ׳אט באתר
דוא״ל: admin@goshow.co.il
ימים א׳-ה׳ בין השעות 10:00-16:00
יום ו׳ בין השעות 10:00-13:00